Thursday, May 14, 2015

Fighters for girls


Today we found a bunch of folders titled "Fighters for girls" outside the computer science department administrative office. It turns out to be information on buying pink clothes, pompoms and sweets to support the local baseball team. Which apparently is called Fighters. Much less heroic or interesting that then title first seemed to suggest.

2 comments:

  1. Ha-ha.. :-) Jag har väggarna fulla av Fighters-prylar här hemma.. inte något rosa, dock.. Har förresten musmatta, mugg och diverse annat också.. :-) Miyukis pappa och hans fru (Fighters-fans med STORA bokstäver) förser mig!! :-) Såg dom spela båda gångerna i Sapporo och följer dom på Facebook och i lokalpressen (Google översätt )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Själv kan jag inte så mycket om sport (tillräckligt för att hålla en kortare konversation om de flesta sporter, men inte något djupare) och baseball är väl kanske den sport jag kan minst om... Jag har inte speciellt bra koll på reglerna, ens. Jag såg en baseballmatch nere i Kobe, på Koshien-stadion. Det hände nästan ingenting (0-0 i många många vändor, och en massa övertid). Jag kan inte tillräckligt för att förstå om det var för att båda lagen spelade väldigt bra defensivt, eller om det bara var en händelselös match :-)

      Delete