About Me

My photo

Born in Stockholm (Sweden), now live in Sapporo (Japan). Hold a Ph.D. in computer science and work with computers during the days, perform magic in a bar during the nights (and weekends, for kids). Also used to teach historical fencing back in Sweden.

Monday, July 28, 2014

No playing with balloons

There was a sign saying that playing with balloons [well, strictly speaking, "balls" in this case, probably] was forbidden.

2 comments:

  1. En av min barndoms bästa filmupplevelser, var en film jag såg med min klass när jag var 9 år.. Den hette "Den röda ballongen" och handlade om pojken Pascal som bodde i Paris och hans röda ballong!! Eftersom jag fortfarande minns det tydligt gjorde den alltså starkt intryck på mig!! Kan konstatera att filmen uppenbarligen inte var från den gatan.. :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag har inte sett filmen, men husen därikring såg nyare ut än den filmen, så det kan nog stämma att den inte utspelade sig där. Baksidan av huset med skylten var en ganska märklig smal gränd, dock. Jag har lite foton av den med, men jag har inte laddat upp dem online.

      Delete